Zoeken...
Zoekterm(en)

Zoeken
Categorieën
Auxilium Barrier 2x20 liter
Auxilium Barrier 2x20 liter

Auxilium Barrier is een snelle desinfecterende 2-componenten spenendip met effectieve huidverzorging en bescherming tegen de OMGEVINGS bacterien (o.a. Coli). De oplossing bij verhoogd celgetal.

Artikelnummer

910002-01 

Verzendkosten

€ 7,75 

€ 223,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Voordelen en kenmerken:

  • Effectieve desinfectie: na het mengen van Base en Activator komt het effectieve bacteriëndodend middel Chloordioxide vrij, dat de schadelijke micro-organismen doodt, zelfs in aanwezigheid van organisch vuil als mest of melk.
  • Meerdere verzorgende actieve ingrediënten: bevat glycerine voor een gladde, soepel, zachte en gezonde speenhuid. Dankzij de ‘Drupvrij-Formule’ blijft er meer speen-desinfectiemiddel op de huid zitten.
  • Snelwerkende formule: vele miljoenen bacteriën worden in zeer korte tijd gedood. Zelfs met een bijdrage (vervuiling) van 10% melk blijft de desinfectieoplossing effectief.
  • Buitengewoon goede barrière bescherming: vormt een extra barrière rondom de speenopening en verhindert dat, na het melken, schadelijke omgevingsbacteriën het tepelkanaal binnendringen.
  • Sneldrogend: zeer snelle droging waardoor het geen indringers aantrekt.
  • Uitvoerig getest en geregistreerd: testen naar de kiemdodende activiteit (zie onderstaande afbeelding) hebben bevestigd, dat het een werkzaam spenen-desinfectiemiddel is. Praktijktesten hebben de uitstekende verzorgende werking op de speenhuid aangetoond. Is door de DLG (Duitsland) gekeurd en heeft het DLG kwaliteitskeurmerk als uier hygiëne product gekregen. In Nederland is Auxilium Barrier geregistreerd onder toelatingsnummer 13500.
Actieve ingrediënten:
- Component 1 (Base): 6,4 g/kg Natriumchloride.
- Component 2 (Activator): 26,4 g/kg L – (+) – Melkzuur.
- Na het mengen van beide componenten ontstaat tot 1% Chloordioxide.

20% Overstapkorting: 

Voorwaarden:

-Korting geldig op eerste bestelling van set(s) Auxilium Barrier.
-Prijs set Auxillium® Barrier (40 liter product): € 223,00 excl. BTW - 20% korting = € 178,40
-Franco levering.