Zoeken...
Zoekterm(en)

Zoeken
Categorieën
Flybusters vliegenval incl. lokstof Flybusters vliegenval incl. lokstof Flybusters vliegenval incl. lokstof Flybusters vliegenval incl. lokstof Flybusters vliegenval incl. lokstof Flybusters vliegenval incl. lokstof Flybusters vliegenval incl. lokstof Flybusters vliegenval incl. lokstof
Flybusters vliegenval incl. lokstof Flybusters vliegenval incl. lokstof Flybusters vliegenval incl. lokstof Flybusters vliegenval incl. lokstof Flybusters vliegenval incl. lokstof Flybusters vliegenval incl. lokstof Flybusters vliegenval incl. lokstof Flybusters vliegenval incl. lokstof
Flybusters vliegenval incl. lokstof
De professionele vliegenvanger voor plekken waar veel vliegen voorkomen en overlast veroorzaken!

Artikelnummer

900205-01

Verzendkosten

€ 9,95

€ 44,89
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Een vliegenplaag is behoorlijk irritant en kunnen veel problemen veroorzaken:
  • Vliegen zorgen door de verspreiding van ziektes.
  • Vliegen veroorzaken stress bij de koeien.
  • Vliegen zorgen ook voor bloedverlies, hierdoor ontstaat er vaak een verhoogde voedingsbehoefte met als gevolg verlies in groei en productie van melk.
  • Vliegen zorgen ook voor overlast bij de boeren, werknemers en zelfs de buren.

De levenscyclus van een vlieg ligt tussen de 2 weken en 2 maanden. Een vrouwtjesvlieg legt in die tijd zo’n 600-700 eieren. Als dus 2 vliegen zich in april voortplanten, komt daar een populatie van ruim 5,6 miljoen vliegen uit. Kortom, genoeg reden welke enorme overlast door deze gigantische aantallen kan ontstaan.

Hoe werkt de Flybusters vliegenval?
Gedurende de dag zijn de vliegen in stallen, loodsen en gebouwen te vinden om voedsel te zoeken (mest, veevoer en organische stoffen in het algemeen). ‘s Nachts verlaten de vliegen deze ruimtes om te rusten. Bij het verplaatsen van dag naar nacht worden de vliegen aangetrokken door de geur van het Flybusters lokvloeistof en zullen ze de val binnen vliegen.

De bijgeleverde lokstof is 100% biologisch, onschadelijk voor het milieu en snel en praktisch in het gebruik. De loksstof is gemaakt van gefermenteerde gist en ingrediënten uit de voedingsindustrie. De dosering is 40 gram op 1 liter water. De gele emmer heeft een inhoud van 12 liter en wordt gevuld met 6 liter (de helft) warm water en 240 gram lokstof. De lokstof blijft 4 tot 8 weken actief, afhankelijk van de omgevingstemperatuur.

De Flybusters vliegenval bestaat uit een grote gele emmer met een deksel. De vliegen worden aangetrokken door de unieke lokstof in de vliegenval en gaan door de 6 bijzondere ‘one way’ kegels naar binnen. Eenmaal binnen is ontsnappen onmogelijk. Na verloop van tijd zit de Flybusters vliegenval helemaal vol met duizenden vliegen en kan hij worden geleegd en opnieuw worden gebruikt.


Waar moet de Flybusters vliegenval hangen?
Plaats de Flybusters vliegenval BUITEN op 1,50 meter hoogte. Houdt rekening met een afstand van 10-15 meter tot het object dat vliegenvrij moet blijven. De onderlinge afstand bij gebruik van meerdere vallen bedraagt 15 meter. Het is belangrijk dat de val in de zon en uit de wind staat (bijv. niet bij ventilatoren).

Wat zijn de voordelen?
  • Bijzonder efficiënt, reduceert overlast van vliegen met 80-90%!!!
  • Eenvoudig en praktisch in het gebruik door de kant-en-klare toepassing.
  • Vliegenval is herbruikbaar en navulbaar.
  • 100% biologisch en onschadelijk voor het milieu.
  • Kosten- en arbeidsbesparend t.o.v. andere bestrijdingsmiddelen.